KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Selimiye Şehit Mehmet Fedakar İlkokulu

Selimiye Şehit Mehmet Fedakar İlkokulu

SELİMİYE MAHALLESİ EFİLAĞZI KÜME EVLERİ NO 5/3A ONİKİŞUBAT / KAHRAMANMARAŞ
Vizyon
Sevgi,saygı ve hoşgörünün esas alındığı bir kurum olarak, ülkemizin geleceğini aydınlatacak iyi bir nesil yetiştirmek.
Misyon
Sevmeyi, çalışmayı ve başarmayı esas alarak; öğrencilerimizi, çağın gereklerine ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayacak şekilde, gelişimsel rehberlik ve öğretimi bireyselleştiren, üretken bir anlayışla üst öğrenime ve hayata hazırlayarak akademik başarıyı artırmak, yeterli bilgi, beceri ve tutumları kazandırmak.
Başarılar
Okul Sporları Yıldızlar Satranç Turnuvası İl İkinciliği (2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı) Okul Sporları Yıldız Erkekler Kros İl Dördüncülüğü (2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı)
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
Sabah Giriş: 08:40 Çıkış:14:10
KALORİFER
İngilice
Ulaşım
ÖĞRETMENLER KENDİ ARAÇLARIYLA GİDİŞ GELİŞ YAPMAKTADIR.Köy garajlarından hareket eden Halk otobüsleri ile her 30 dakikada bir ulaşım sağlanabilmektedir.Okulumuzun ulaşım sıkıntısı yoktur.
Servis Bilgisi
OKULUMUZ İLKOKUL VE ORTAOKUL BERABER EĞİTİM ÖĞRETİMİ SÜRDÜRMEKTEDİR. ANASINIFI 1 ŞUBE İLKOKUL 8 ŞUBE ORTAOKUL 8 ŞUBE TOPLAM 17 DERSLİK VARDIR.
Selimiye Mahallesi Onikişubat/KAHRAMANMARAŞ
14 km